Toffe Pik - Feestzanger Rene

Ga naar de inhoud
(01-januari-2020)
Toffe Pik
Het gaat goed met Feestzanger René. Zijn laatste singles 'Heppie De Peppie' en 'Hey Evelien' wisten goed te scoren, dus is het nu de hoogste tijd voor een nieuwe single.
Hiervoor ging Feestzanger René opnieuw de samenwerking aan met producer Kees Tel en samen schreven ze het nummer 'Toffe Pik'. "Toen ik jaren geleden in Brabant kwam te wonen hield ik mijn eigen taalgebruik aan. Ik zei dus vaak 'Hey pik' waardoor ik al snel de bijnaam 'Pik' kreeg. Dit inspireerde mij om samen met Kees Tel dit liedje te schrijven en hieruit vloeide een tekst die heel dicht bij me staat" aldus Feestzanger René over zijn nieuwe single.
Voor de videoclip werd wederom William ten Kate ingeschakeld, waarmee René al jarenlang prettig samenwerkt. Hiermee heeft Feestzanger René een voortreffelijk product in handen waarmee hij in het komende carnavals- en après ski seizoen ongetwijfeld flink zal scoren.

Vanaf 01 jan is ‘Toffe Pik’ overal verkrijgbaar op Spotify, Deezer, HitsNL, iTunes en alle overige bekende download- en streamings-portals.
Terug naar de inhoud