Over mij - Feestzanger Rene

Feestzanger Renè
Feestzanger Renè
Ga naar de inhoud
Feestzanger René,
René Fortgens, werd op 17-2-1962 in Haarlem geboren. Zijn liefde voor muziek ontstond al toen hij een jaar of 5 was en naar liedjes op de radio luisterde. Op zijn 7e verjaardag kreeg hij een cassette recorder waarmee hij de nummers op kon nemen en eindeloos kon afspelen. Zijn ouders kochten een vakantie huisje in Heino te Overijssel en in het weekend luisterde hij regelmatig naar de piratenstations daar in de omgeving. Toen hij 18 jaar was is hij als disc-jockey begonnen en heeft in verschillende bars in Haarlem en omgeving gedraaid. Ook heeft mee gedaan aan Avro's Toppop D.J. wedstrijd waar hij het tot de halve finale heeft gebracht. Op zijn 20e verhuisde hij naar Brabant waar hij ook in bars als disc-jockey werkzaam was.  
De zangcarrière van René is eigenlijk als grap begonnen, maar Zomerse sferen is inmiddels alweer de negende single.
Het begon bij het nummer "de geinige glazenwasser " die voor de lol is opgenomen. Dit nummer slaat op René zijn eigen schoonmaakbedrijf dat, net als zijn zangcarrière, plotseling uit de grond werd gestampt. René werkte daarvoor in een sport-centrum en stond daar de ramen te wassen, toen besloot hij op een maandagmorgen dit bij mensen thuis te gaan doen en investeerde 40 gulden in emmers, sponzen en schoonmaak-middelen.

Andere nummers van René zijn: de Amsterdamse zwerver, de aardige après-ski leraar, Simon Snuffelaar en vele meer, ga voor een compleet overzicht naar de "Mijn eigen Repertoire" pagina.

Inmiddels heeft René zich geschaard onder de groep bekende Nederlandse zangers waardoor hij met grote regelmaat gevraagd wordt om op te komen optreden op feesten en partijen.
Wat er verder in zijn muziek leven gaat gebeuren laat René op zich af komen, het mooiste vindt hij de mensen blij te maken want dan heeft hij het ook naar zijn zin. Zijn lijfspreuk is ook dan:


"een dag niet gelachen is een dag niet geleefd".
Informatie en Boekingen
Feestzanger René is te boeken voor een optreden tijdens uw feest, jubileum, artiestengala e.t.c.. Voor een boeking of prijsopgave kunt u het beste bellen of maak gebruik van het contact formulier, Mailen mag natuurlijk ook.

Terug naar de inhoud